MUSH magasinet blir til

MUSH magasinet blir til

Høstens morsomste og hyggeligste jobb er i godt driv; produksjon av MUSH magasinet.
Artiklene kommer inn som bestilt, enten det er fra egen redaksjon, lokale krefter eller folk vi har spurt om å bidra med en artikkel eller to.

Halvparten av magasinet fylles med intervjuer og saker om hundekjøring, med fokus på langdistanse. Den andre halvparten er lokalt stoff om ting som skjer i Torpa og Nordre Land og dalstrøka rundt. Erfaring gjennom de årene vi har holdt på har lært oss at kilden aldri blir tom, lista med forslag er alltid lang, lengre enn sider vi har til disposisjon. Morsomt.

Vi starta med et programhefte i 2014, avanserte til avis i 2015 og har siden 2016 holdt på magasin som form. Det er godt å lese en skikkelig trykksak, legge vekk, ta fram. Fine bilder, korte og lange tekster. Vi føler at vi er med på å spre kunnskap både om hundekjøring og vår flotte region.

“Prosjekt magasin” er selvfinansiert, dvs utgivelsen dekkes med salg av annonser. Når vi attpåtil får til et overskudd går det inn i løpsøkonomien. Også for denne utgivelsen har vi klart det. Vi må få rette en stor takk til alle annonsører som gjør det mulig å utgi magasinet.

Nytt i år er at vi samarbeider med Femundløpet
også rundt arbeid med magasinutgivelse. Samarbeid om deler av stoffet letter det redaksjonelle arbeidet.

Hvis du og din virksomhet har lyst og mulighet til å støtte MUSH Synnfjell med en annonse, så har vi plass. Send oss gjerne en mail elivg@online.no.

Fredag 03.12.21 kommer magasinet fra trykkeriet og vi starter distribusjonen i egen kommune og alle kommunene rundt oss og selvsagt blir magasinet å finne under MUSH Synnfjell 2022.

Designer Anne Hilde Taraldstad og sledehunden Storm i arbeid med magasinet.

Designer Anne Hilde Taraldstad og sledehunden Storm i arbeid med magasinet.

Les også: