MUSH Synnfjell 2021, litt blir annerledes og alt blir bra

MUSH Synnfjell 2021, litt blir annerledes og alt blir bra

Som vi allerede har offentliggjort åpner påmeldinga til MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt 2021 den 01.10.20. Vi gleder oss til å ta i mot påmeldinger.

Mye er annerledes i verden om dagen, mindre reiser og mindre sosiale arrangementer og kulturbegivenheter. Nettopp derfor synes vi det er så viktig å gjøre alt vi kan for å skape aktivitet og gode opplevelser. Alle trenger alle noe å se fram til, noe å glede oss til og glede oss over, noe å oppleve sammen med noen. Tross avstand. Langdistanse hundekjøring er jo ikke akkurat en kontaktidrett, så når først innsjekking og starten er unnagjort vil det være lite problematisk å holde 1-metersregelen.

Vi har etrablert en smitteverngruppe som skal utarbeide rutiner for godt og tydelig smittevern under arrangementene. Smittevernvakter vil være tydelig tilstede alle steder og det vil være strenge hygienekrav på kritiske punkter.

Redaksjonen for MUSH Magasinet har hatt sitt oppstartmøte og er godt i gang med årets produksjon. Å gi folk noe hyggelig, morsomt og interessant å lese er et mål i seg selv. Det blir som vanlig stoff om hundekjøring, saker om Synnfjellet og områdene rundt og kanskje en god historie eller tre.

Annerledes tider utfordrer vår kreativitet. Som både Femundløpet og Finnmarksløpet har gjort før oss, vil vi under MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt i 2021 sende direkte (streame) fra start, sjekkpunkt Halden og andre steder langs løypa og selvsagt fra målgang. Dette vil gi mange en mulighet til å følge løpet fra godstolen.

Vi legger også opp til å markere tydelig steder og tider det vil være mulig for publikum å se kjørerne langs løypa,ute i skogen eller oppe på fjellet.

Start og målgang blir på sjekkpunkt Halden og sjekkpunkt to i MUSH Synnfjell blir som før på Fløyterdammen.

Fortsett høsttreninga og blir klar for løpsstart 02.01.21!

Tittel
Tittel

Les også: