Norge har gjenåpnet - MUSH Synnfjell åpner straks for påmelding

Norge har gjenåpnet - MUSH Synnfjell åpner straks for påmelding

Fredag kom den gledelige nyheten om at de nasjonale restriksjonene er over, reglen om 1 meter avtand mellom folk er historie sammen med de strenge reguleringene av kultur- og idrettsarrangementer. Det lover godt for hundekjørersesongen som kommer. Vi kan planlegge for fullt ut normal gjennomføring av løp. Det gleder et arrangørhjerte. Så har vi selvsagt en plan B, hvis ting skulle endres. Men er vi alle flinke til å holde oss hjemme hvis vi er sjuke og teste oss ved symptomer skal dette gå bra. Vi håper vi er tilbake der hvor mye eller lite snø var den største bekymringen…

Påmeldinga til MUSH Synnfjell 2022 åpner fredag 01.10.2021, kl. 19.00. Vi har modernisert oss litt og har som flere andre løp, påmelding via løsningen til RaceTracker. En lenke vil bli lagt ut på hjemmesida vår. Nytt av året er også at man må betale ved påmelding. Det forenkler vårt administrasjonsarbeid betraktelig, slik at vi kan bruke krefter på andre oppgaver i forkant av løpet.

Vi har justert litt på starttidene, slik at det skal være enklere å komme på selve løpsdagen, uten å overnatte. Men vi ønsker selvsagt alle velkommen til Torpa allerede fredag.

Nytt av året er også MUSH Synnfjell EXTRA, en mulighet for å kvalifisere seg for F650, den lengste distansen i Femundløpet . Blir dette en vellykket utvidelse blir det kanskje en fast distanse i MUSH Synnfjell. Det vil tida vise.

Igjen klart for folkefest

Mye er allerede på skinner. Alle løypesøknader er sendt inn. GPS-filer vil bli gjort tilgjengelig så fort løyver foreligger. Det vi trenger for å lage folkefest på sjekkpunkt Halden er booka, lavvo, lyd, Landsbydassen og andre små og store praktiske ting.

Vi planlegger pub på Nøstelikjeller’n fredag 07.01.2022 som oppvarming før løpsstart på lørdag.

Det blir stas å ta imot påmeldinger!

Vi gleder oss til kø i matserveringa i lavvo'n.

Vi gleder oss til kø i matserveringa i lavvo'n.

Les også: