Rydde, tenke, planlegge...

Rydde, tenke, planlegge…

Sommer er tid for rekreasjon og å gjøre noe annerledes. Og tid for valper for mange.

I Torpa har folk i Hundegruppa i Torpa IL brukt dager i Synnfjellet til ekstra meningsfulle fjellturer der plukking av potesokker, rest-stikker og eventuell søppel har stått på programmet. En viktig jobb. Det er plukket opp mot 300 potesokker i traséen for MUSH Synnfjell og treningsløypene. En god del stikker hadde også blitt liggende under snøen. Disse er buntet og klare for gjenbruk. Ingen mister potesokker med vilje, og ikke alltid lett å plukke dem opp i farta. Så denne dugnaden er en årlig foreteelse der vi deler traséen opp i biter for passende turer. Vi forstår godt at fjellstyrene, Nasjonalparkstyrene og kommunene ber oss om å ta dette på alvor.
Vi understreker at vi så og si ikke har funnet søppel.

Tittel

Tittel

Forbedredet trasé
Ikke alle steder i løypenettet har det vært like lett å kjøre, i sær ikke hvis man møter noen. Det er derfor gjort en stor dugnadsjobb for å utbedre deler av løypa, slik at den har blitt både bredere og mindre bratt. Godt med dugnadsmannskaper med gravemaskin.

Tittel

Tittel

Koronasikkert MUSH Synnfjell
Planlegging av MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt 2021 er i gang. Foreløpig tenker vi at løpet går som planlagt 01.-03.01.2021 og at det er publikumsdelen av arrangementet som blir mest påvirket. Vi kommer tilbake med informasjon om dette om kort tid.

Les også: