Tre uker til start...

Tre uker til start…

I morgen, lørdag, er det tre uker til startskuddet går for MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt 2021. Vi er glade for å fortelle at vi i går fikk fornyet klarsignal fra fungerende kommuneoverlege til å gjennomføre etter planen. Hurra!

At snøen er kommet, og fortsetter å komme, samtidig med at siste løyve for motorferdsel i utmark falt på plass, gjør at forberedelsene til løpene går over i en ny fase. Nye GPS filer (traseen er den samme altså), vil snart legges ut for nedlasting.

Vi skal i år få være testløp for automatisk tidtaking gjennom en liten chip som alle får utdelt. Systemet skal også brukes under Femundløpet, og det jo kjekt at vi kan bidra med erfaring i forkant. Vi vil kjøre manuell tidtaking samtidig, så det ikke oppstår noe “kluss”. Tracking- og tidtakingsløsning er levert av RaceTracker.

Premier blir det også. Appetitt stiller med fórpremier til de tre første i hvert løp, og Non-stop dogwear har gitt oss uttrekkspremier, tre til hvert løp. Uttrekkspremier trekkes blant deltakere som fullfører. Kanskje blir det mer premier. Ære, berømmelse, glede og mestring blir det hvertfall.

Les også: