Vårpuss på sjekkpunkt Halden

Vårpuss på sjekkpunkt Halden

Langt om lenge er det vår i Torpa. Til og med første uka i mai var det gode forhold for sledekjøring i Synnfjellet….Nå begynner det å bli mer tvilsomt om det vil være en god opplevelse.

Vår arena for start, mål og sjekkpunkt for MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt, Sjekkpunkt Halden, har i dag gjennomgått en liten vårpuss. Jordene er gått over for å fjerne det som måtte finnes av søppel. Det var svært lite. Honør til kjørere og publikum! Stein er plukket langs grøfter for stømkabler, det er ryddet på lageret og skilt er hengt klare for 2021.

Tittel

Tittel

13 voksne og 7 barn fra Hundegruppa i Torpa IL stilte opp denne fine vårkvelden på Halden. Jobben gikk som en drøm. I disse tider var det godt å kunne samles ute med tilstrekkelig avstand,men samtidig nært nok til å sludre litt om dette og hint. Når så mange har anledning og møter opp blir man skikkelig glad - og inspirert for neste sesong.

Mer jobb skal gjøres på sjekkpunktet og campen i løpet av sommeren. Sekretariats- og møtebrakka og overnattingsbrakka skal få ny kledning og bedre tak. Så litt tid ble også brukt på planlegging av disse oppgavene.

Når snøen er borte i fjellet skal vi også gå traseen til fots slik at potesokker oa blir fjernet. Men vi må nok smøre oss med tålmodighet før den jobben kan gjøres.

Vi oppdaterer utover sommeren.
Går alt etter planen blir det løp første helga i januar 2021 (01.-03.01.21).

Les også: