Velkommen til MUSH-Vorspiel på Nørstelikjeller’n fredag 7.januar 2022

Velkommen til MUSH-Vorspiel på Nørstelikjeller’n fredag 7.januar 2022

Brikkene begynner å falle på plass. Vi er glade for at vi igjen kan invitere til pub kvelden før starten på MUSH Synnfjell. Våre samarbeidspartnere på Nørstelikjeller’n er klare. Og nå er også foredragsholdere på plass. Velkommen til hundekjørere, handlere, frivillige, hyttefolk og alle som bor her.

Denne kvelden blir det foredrag med Simen Bækken og Jan Kåre Heiberg som i 2020 gjennomførte en helt spesiell tur på 800 km sammen med 20 hunder, Norge på tvers. Starten gikk fra svenskegrensa øst for Femund og turen endte på Stadlandet.

Simen og Jan Kåre har også hver sin hjertesak som de satte fokus på: #kjennetter og #mentalhelse - samlet under overskriften #Tabutarliv»

Mange møter langs veien ga mulighet for samtaler og oppmerksomhet om disse viktige sakene. Hundekjøring er for folk flest ofte forbundet med løp som Femundløpet eller Finnmarksløpet. Med denne turen viste Simen og Jan Kåre at det er mulig (og viktig) å sette hundekjøring inn i en større sammenheng. Kom og hør om denne spesielle reisa og hva de har fått til!

Velkommen fra kl. 20.00 fredag 07.01.2022!

På veg over Strynefjellet
På veg over Strynefjellet